3 napos LUXUSHAJÓÚT a Földközi-tengeren jövő júniusban 43.700 Ft!!

 


⏰ Időpont: 2023. június 1-3. (3 nap / 2 éj)

🚢 Hajó: MSC Divina, útvonal: Barcelona → tengeren → Genova

💰 Ár: belső kabinban 96 GBP (43.700 Ft)/fő teljes ellátással, wellness-szel, fedélzeti programokkal, szervízdíjjal Hajóút foglalás

✈ Repülőjegy Budapest  Barcelona: később vedd meg, olcsóbb lesz!

✈ Repülőjegy Milánó  Budapest: később vedd meg, olcsóbb lesz!

🚅 Genova - Milánó vonat: kb. 10 EUR később tudod megvenni!

🏨 Szálláshosszabbítás Barcelonában, Milánóban✈ WizzAir tippek és trükkök  ← segítünk spórolni (WDC tagság, poggyász, ülőhely, stb.)

✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

🏨 Különleges szálláshelyek Magyarországon ← luxusjurta, buborékszoba, hordószállás, lombházak, barlangok... csak pár óra autóútra!

✅ Konzuli szolgálat  hiteles tájékoztatás a beutazási feltételekről

❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!