KRÉTA retúr repülőjegy: 17.478 Ft!

          


⏰ Időpont: 2024. június 3-9. (hétfő-vasárnap)

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Chania: 17.478 Ft  Foglalás a Ryanair weboldalán

🏨 A szálloda, ahol mi voltunk tavaly és nagyon szerettük: 6 éjszaka 2 fő részére reggelivel 194.715 Ft 

📸 Chania a sziget második legnagyobb városa, sok-sok történelmi emlékkel, szűk sikátorokkal, a Velencei kikötő partján hangulatos tavernákkal és természetesen mindenütt bazárokkal, amikben a kipreparált tengeri süntől a villogós repülő fütyfürüttyig mindent meg lehet vásárolni! A kikötő, az erőd, a mecset, a sikátorok és a világítótorony felfedezésére nem is elegendő egy nap, érdemes több alkalommal is elvegyülni a görög esték hangulatában. Az öböl alakú kikötő partján végig jobbnál jobb étteremek csábítanak vacsorára, nekünk a leggörögösebb, Amphora nevű lett a kedvencünk a kék asztalaival, székeivel és természetesen a kifogástalan ételeivel!... Olvasd tovább - Kréta élménybeszámoló


  

❓ Hogyan tudok foglalni? ← olvasd el! Nem vagyunk utazási iroda, mi csak tippeket adunk, az utazást magadnak kell lefoglalnod és megszervezned! Az árak a közzététel idejében érvényesek! Ha nem szeretnél lemaradni róluk, akkor kövesd Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket! Magunkról bővebben!

✈  Felkészülten indulj az útra és csak azt fizesd ki a légitársaságnak, amire valóban szükséged van! Olvasd el WizzAir tippek és trükkök cikkünket és ügyesen fogsz eligazodni a foglalási folyamaton, pl. WDC tagság, ülőhelyek, egyéb extrák. A fapados utazásoknál az egyik legdrágább tényező a poggyász, ezért érdemes okosan csomagolni. Az ingyenes kézipoggyász a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm, a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A Fapados kézipoogyász kisokos cikkünkben összegyűjtöttük a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát egy helyre.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Wise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon. A pénzváltóknál sorbanállás már a múlté! Sőt, a legjobb magyar utazós bankkártyával a Budapesti Repülőtéren ingyenesen veheted igénybe a gyorsítósávot a biztonsági ellenőrzésnél, ingyenesen ehetsz és ihatsz a VIP Lounge-ban és ingyenes utasbiztosítást is kapsz! 

✅ Foglalás előtt mindig tájékozódj a Konzuli szolgálat oldalán a célország beutazási feltételeiről és egyéb tudnivalókról. Ez az egyetlen hiteles forrás!