6 db 22.000 Ft alatti repülőjegy nyáron a tengerpartra Budapestről!!!

 


BÚÉK! Azzal számolunk, hogy idén nyáron már vígan utazhatunk és ennek örömére találtunk is néhány nagyon jó árú, tengerparti repülőjegyet a nyári szünetre. Mindegyik Ryanair és csak kis méretű kézipoggyászt tartalmaz, de így is nagyon megérős!

Milánó, június 21-25. 12.434 Ft 

Bari, augusztus 18-24. 16.914 Ft         Útleírás, élménybeszámoló

Róma, augusztus 8-15. 18.634 Ft         

Thesszaloniki, június 22-29. 19.474 Ft 

Rimini, augusztus 6-13. 20.704 Ft         Útleírás, élménybeszámoló

Nápoly, június 22-29. 21.464 Ft         Útleírás, élménybeszámoló


✈  Fapados kézipoggyász tudnivalók ← az ingyenes kézipoggyász a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm, a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A cikkben a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát megtalálod egy helyen.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Transferwise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon.

📸 Fotós felszerelésünk, kütyük utazáshoz 2020-ban ← ezeket az eszközöket visszük magunkkal az utazásainkra. Cél a könnyű hordozhatóság és a sokoldalú felhasználhatóság.

💰 Keress pénzt az utazásaiddal: csatlakozz és online vásárlásaiddal keress pénzt! Vásárlásaid után bizonyos százalékot visszakapsz nagyon sok webshop esetében (pl. booking.com, agoda, aliexpress, orsay...) Tipp: töltsd le a böngésző-bővítményt, hogy emlékeztessen a kedvezményre, amikor az adott webshopba látogatsz. Bonusway


❗ Az árak a publikáció idejében érvényesek, ne maradj le róluk, like-old Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket!