Retúr repülőjegy DÉL-OLASZORSZÁGBA: 12.480 Ft!

            

⏰ Időpont: 2024. május 9-15. (csütörtök-szerda)

✈ Repülőjegy: Budapest ⇄ Bari: 12.480 Ft (WDC tagoknak)  Foglalás a Wizzair weboldalán


📸  "Alberobelló nevét a trulló házak tették híressé, amelyek hengeres vagy négyszögletes alaprajzú épületek, süveges kőtetővel. Kizárólag kőből építették, mindenféle kötőanyag és fa tartószerkezet nélkül. És ezekből Alberobellóban sok van, nagyon sok és iszonyat jól néznek ki! Nem véletlenül képezik a világörökség részét 1996 óta. Úgy terveztük a programunkat, hogy itt éjszakázzuk és ha már itt alszunk, akkor adjuk meg a módját és tegyük ezt egy trullóban..." Olvasd tovább: Bari és környéke (Matera, Trullók...) - látnivalók, program (élménybeszámoló) 


❓ Hogyan tudok foglalni? ← olvasd el! Nem vagyunk utazási iroda, mi csak tippeket adunk, az utazást magadnak kell lefoglalnod és megszervezned! Az árak a közzététel idejében érvényesek! Ha nem szeretnél lemaradni róluk, akkor kövesd Facebook oldalunkat és kapcsold be az értesítéseket! Magunkról bővebben!

✈  Felkészülten indulj az útra és csak azt fizesd ki a légitársaságnak, amire valóban szükséged van! Olvasd el WizzAir tippek és trükkök cikkünket és ügyesen fogsz eligazodni a foglalási folyamaton, pl. WDC tagság, ülőhelyek, egyéb extrák. A fapados utazásoknál az egyik legdrágább tényező a poggyász, ezért érdemes okosan csomagolni. Az ingyenes kézipoggyász a Wizzairnél 40 * 30 * 20 cm, a Ryanairnél 40 * 20 * 25 cm méretű, de az ördög a részletekeben rejlik! Ne fizess méregdrága pótdíjat a repülőtéren, inkább készülj fel és csak a Neked legoptimálisabb csomagmennyiséget vásárold meg! A Fapados kézipoogyász kisokos cikkünkben összegyűjtöttük a legtöbb fapados légitársaság kézipoggyász szabályzatát egy helyre.

💳 Pénzügyek az utazás alatt: a nagy utazós bankkártya teszt: Curve, Revolut, Wise - saját bőrünkön próbáltuk ki, hogy melyik kártyát éri meg használni, hogy a lehető legtöbbet spóroljunk az árfolyamváltásokon. A pénzváltóknál sorbanállás már a múlté! Sőt, a legjobb magyar utazós bankkártyával a Budapesti Repülőtéren ingyenesen veheted igénybe a gyorsítósávot a biztonsági ellenőrzésnél, ingyenesen ehetsz és ihatsz a VIP Lounge-ban és ingyenes utasbiztosítást is kapsz! 

✅ Foglalás előtt mindig tájékozódj a Konzuli szolgálat oldalán a célország beutazási feltételeiről és egyéb tudnivalókról. Ez az egyetlen hiteles forrás!